EERSTE KEER

Wat is boulderen?

Boulderen is de meest simpele vorm van klimmen: zonder touw of harnas wordt je uitgedaagd om tot een veilige hoogte korte ingewikkelde "problemen" op te lossen boven een zachte mat. Een perfecte training voor je hele lichaam en voor iedereen ongeacht je vorm, geslacht of leeftijd.

Hoe kan ik beginnen?

Als je nog nooit hebt geboulderd, onze introductie les is de beste plek om te beginnen, hier leer je alles om veilig, met veel zelfvertrouwen en plezier te kunnen klimmen.

Wat moet ik meenemen?

Comfortabele (sport)kleding en een paar klimschoenen de schoenen verhuren wij. Magnesioum is niet essentieel, maar het helpt met grip; wij verkopen vloeibaar magnesium in de hal. Heb je nog steeds een paar brandende vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Wat voor een lidmaatschappen biedt u aan?

Zodra je bent begonnen met boulderen will je misschien nooit meer stoppen, daarom hebben wij opties voor ieders levensstijl en elk budget:dagkaarten, strippenkaarten en lidmaatschappen. Verkrijgbaar in de hal of online.

Waarom Beta Boulders?

Wij wilden iets unieks maken waar iedereen van kan genieten. Een plek met een co-werkruimte, een gezellig cafe, een ruimte om te trainen en natuurlijk een plaats om te boulderen. Het was ons doel om leven, werken en spelen te combineren. Kijk eens naar wat we nog meer te bieden hebben.