FAQ

Wil je meer weten over hoe jij jezelf kan voorbereiden voor het boulderen, of wat je van Beta Boulders kan verwachten? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Over klimmen

Boulderen is een klimdiscipline waarbij korte routes worden beklommen die je zowel mentaal als fysiek uitdagen.

Boulderen is voor iedereen ongeacht vorm, geslacht of leeftijd. Als je kunt bewegen dan kan Boulderen je nieuwe favoriete sport zijn.

Iedereen kan langskomen en een registratie formulier invullen. Als het je eerste keer klimmen is raden we aan om introductie lessen bieden boeken zodat je de basis kan leren.

Zoals bij menig sport gaat boulderen gepaard met enig risico, wij hebben een aantal regels en aanbevelingen om het zo veilig mogelijk te maken voor jou. Twijfel je of je veilig kunt beginnen dan raden wij aan om een introductie lessen bieden session.

Leggings, korte of joggingbroek en een t-shirt zullen volstaan. Je kunt klim schoenen huren mocht je nog geen eigen paar hebben. Gewone schoenen zijn niet toegestaan op de muur.

Goede Brandstof is belangrijk voor elke sport. Wij hebben een cafe met lekkere snacks voor voor, tijdens en na het klimmen

Uiteraard. Je hebt niemand anders dan jezelf nodig om te klimmen, maar je kunt altijd nieuwe mensen ontmoeten terwijl je hier bent.

 

Over Beta Boulders

Wij wilden iets unieks creeeren voor iedereen om van te genieten en als eerste van onze soort in Europa. Met een knus cafe, co-werkplekken, fitness training en natuurlijk boulderen, wij proberen het dagelijks leven, werk en vermaak te combineren. Maar geloof ons niet op ons woord, kom een kijkje nemen!

Nee, we bieden een scala aan pakketten aan elke budget en schema. U kunt per sessie betalen, een multi-invoerkaart kopen of aanmelden bij een lidmaatschap wanneer u klaar bent.

Je hoeft niet te reserveren voor regulier klimmen, we raden het wel aan om de introductie lessen bieden cursus online te boeken daar zijn gelimiteerde plekken voor. Als je een plek reserveerd kan je teleurstelling voorkomen.

Ja zeker! Wij bieden een groepskorting voor groepen van vier personen. (Bring your tribe).

Ja, en ook een café / bar om na ja klim sessie te relaxen.

Ja, je hoeft alleen je eigen douche spullen en handdoek mee te nemen.

Ja, je hebt je eigen hangslot nodig om de kluisjes op slot te doen (wij verkopen sloten). We kunnen geen waardevolle spullen bij de receptie bewaren.

Ja, er is een parkeerplaats nabij.

Nee - Je kunt ons ook vinden in Copenhagen.

 

You can find a tutorial here.