lessen

Wat wij bieden

Boulderen kan lastig zijn. Misschien zit je vast op een bepaald niveau en het voelt alsof je een plafond hebt bereikt, ongeacht van hoe hard je ook traint. Of je ziet alle trainingsapparatuur maar je weet niet waar je moet beginnen en hoe je het moet gebruiken. Klinkt het bekend?

Klimmen in een groep is de perfecte manier om van elkaar te leren, je techniek te verbeteren en sneller vooruit te gaan. Naast onze introductie lessen bieden wij ook lessen aan voor semi-gevorderden en gevorderden levels.

INTRODUCTIE TOT BOULDEREN

Deze 1/1.5 uur lange les is een goede manier om je klimcarriere te starten. Je leert over veiligheid, opwarmen, basistechnieken en rekken en strekken. De les is gericht op personen die nog niet eerder hebben geklommen.

€ 20 - schoenen en entree zijn inbegrepen in de prijs.

Na de les is het nog mogelijk om tot 60 min door te klimmen.

Reserveren is vereist.

block 1 course

Ben je relatief nieuw in het boulderen en wil je je kennis verdiepen en je vaardigheden vergroten terwijl je een gestructureerde klimroutine opbouwt?

Wil je nieuwe mensen ontmoeten die op jouw niveau klimmen?

De Block 1-cursus is bedoeld voor beginners en nieuwe klimmers van alle leeftijden, die willen doorgroeien van het beklimmen van Mint / Groene (4) routes naar Gele (5c) routes.

Gedurende 3 weken leer je over de verschillende aspecten van boulderen: balans, kracht, techniek, routelezen en meer.

De lessen duren elk 1,5 uur, waardoor je tijd hebt om contact te maken met medeklimmers en te integreren wat je hebt geleerd.

36 € voor 3 weken - exclusief toegang / schoenenhuur

Trainen voor klimmen

NIEUWE LES!

Ben jij een zelfverzekerde 6a klimmer (blauw en hoger) die wil verbeteren in kracht en klimmen? Dit is de cursus voor jou! Een krachttraining van 4 weken die start op 7 oktober waarbij we ons richten op het verkrijgen van betere functionele kracht voor klimmen.

De cursus wordt 4 weken lang elke donderdagavond om 20.15 uur gegeven door een van onze setters.
De prijs is 39 euro voor de hele cursus (exclusief de entree).

De cursus omvat functionele krachtoefeningen, hangboarden, mobiliteit, gymnastiek, routes lezen en techniektraining. Elke week leer je een andere reeks oefeningen die je kunt toepassen op je normale routine.

Sluit je aan bij onze gemeenschap

Boulderen betekent niet alleen het uiterste uit jezelf halen - het is ook plezier hebben met je vrienden. Bekijk onze evenementenkalender en ontmoet andere klimmers.